Monday - Friday 09:00 - 19:00

Saturday and Sunday – CLOSED

45 Grand Central Terminl New York

CA 90896 United State USA

Have Any Questions?

+9090 8080 4044

Als je op reis gaat, is het belangrijk om een reisverzekering af te sluiten. Een vakantie is vaak al duur genoeg en dan wil je niet ook nog eens met onverwachte kosten opgezadeld worden wanneer er dingen fout gaan. Kan er dan veel misgaan? Wij hopen natuurlijk van niet, maar in de praktijk zien we dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Vandaar dat het belangrijk is om voordat je op reis gaat, je even goed te verdiepen in hoe je een reisverzekering op maat kunt afsluiten. Dit hoeft niet veel werk te zijn. Wij laten je zien waar je rekening mee moet houden, wat de mogelijkheden zijn en waar je moet zijn om je zaakjes vandaag nog goed te regelen. 

Hoe lang wil je verzekerd zijn? 

Bij het afsluiten van een reisverzekering, zul je zien dat je twee mogelijkheden hebt. De eerste is de eenmalige verzekering. Deze polis sluit je af gedurende de periode van je vakantie. Ga je dus twee weken op reis, dan loopt je verkering ook slechts gedurende deze twee weken. Ga je regelmatig op vakantie en wil je niet iedere keer weer werk hebben van het regelen van je verzekering, dan is de doorlopende reisverzekering voor jou de ideale optie. Deze verzekering sluit je eens per jaar af en vervolgens kun je ieder moment op vakantie gaan. Jij betaalt maandelijks premie en in ruil daarvoor heb je altijd een opvangnet voor wanneer je tijdens je vakantie in de problemen komt. 

Weet je zeker dat je gaat? 

Wanneer je een vakantie plant, dan ga je er vanuit dat je ook daadwerkelijk gaat. Maar, het leven is wat zich ontvouwt terwijl jij plannen maakt en het kan zomaar gebeuren dat de omstandigheden zozeer veranderen dat jij je vakantie moet afblazen. Dit kan om allerlei redenen het geval zijn. Denk bijvoorbeeld aan voorvallen in je eigen omgeving, misschien wordt een naaste ernstig ziek waardoor je niet weg kunt gaan, of overlijdt er zelfs iemand. Ook kan het zijn dat je financiële situatie ineens sterk veranderd waardoor je je reis moet afzeggen. Het kan ook gebeuren dat de situatie in het land waar je naar toe wilde gaan, veranderd is. Dit kan als gevolg van politieke spanningen, natuurgeweld of door andere rampen. Wat de reden ook moge zijn, het is nooit fijn om je reis te moeten afzeggen. Sluit daarom ook een annuleringsverzekering af zodat jij niet zelf voor de kosten opdraait wanneer je jouw vakantie ook al moest afzeggen. 

Bekijk de voorwaarden goed

Je kunt je reis- en annuleringsverzekering eenvoudig afsluiten op de site van jouw verzekeringsmaatschappij. Bekijk de voorwaarden van jouw verzekering altijd goed. Controleer of jouw bestemming onder de dekking van de verzekering valt en zo niet, voeg dan een extra verzekering toe. Door alle voorwaarden even goed door te nemen, kom je niet voor verrassingen te staan en kun je genieten van een zorgeloze vakantie. Kijk daarom even op de site van jouw verzekeringsmaatschappij om je zaken vandaag nog te regelen.